Odpowiedz 

Ranking wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnia
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jakie macie komórki ?
01 Feb 2010, 15:04
RE: Jakie macie komórki ?
(01 Feb 2010 15:00)c0m4r napisał:  Wczoraj byłem u kumpla, kupił sobie podobny model do tego. Też LG i qwerty jest tak beznadziejne, że głowa boli. Nigdy nie kupie LG, straszne bagno.

KU990 jest dobrym telefonikiem ale spodziewałem się czegoś lepszego - nigdy nie wezmę telefonu z LG gdyż każdy ma podobne wady, teraz zastanawiam się nad Iphone 3GS

[Image: 764406284.png]
[Image: reexux1sgdkwtav1xo8q.png]
Odwiedź stronę domową użytkownika Pokaż wszystkie posty użytkownika
Cytuj tę wiadomość w odpowiedzi
02 Feb 2010, 15:34 (This post was last modified: 03 Feb 2010 08:39 by teNth.)
SE C902

[Image: c902_1.jpg]

Telefon wygodny i ładny jak na mój gust. Duża pojemnośc telefonu a także dobre zdjęcia z obiektywem 5mp. Niestety jeśli jest ktoś fanem muzyki to może sie zawieśc iż ten telefon gra bardzo cicho. Jest ciut większy od przeciętnego telefonu. Ładnie wysuwa się aparat choc pod niego wchodzi kurz a także według mnie może się porysowac obiektyw. Obsługa jak to przystało na SE jest czytelna i prosta w obsłudze. Posiada także dotykowe przyciski po prawej i lewej stronie wyświetlacza ( tylko w obsłudze aparatu ). Są przydatne i przyspiesza ustawianie aparatu a cokolwiek można by się bez nich obejsc. Tylna obudowa zbutowa chyba ze stali choc nie wiem ( z pewności to nie plastik ).Big Grin

Mimo że ma swoje wady jednak polecam ten telefon, jest zgrabny i funkcjonalny a także ma swoje atuty ;').
Pokaż wszystkie posty użytkownika
17 Feb 2010, 22:28
[Image: 34-89-large.jpg]
Nokia E51 Black
Symbian, Wifi, bardzo dobry choć niewielki wyświetlacz. Mnogość funkcji za naprawdę niewielkie pieniądze.
Telefon bardzo wytrzymały - ma metalową obudowę, wygodnie się na nim pisze... No a same wifi - rewelka. Przy odpowiedniej przeglądarce wszystkie flashowe filmy, animacje i strony śmigają aż miło.
Odwiedź stronę domową użytkownika Pokaż wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz 

Skocz do forum:

KontaktGameadmin.plDo góryPowróć do forumTryb archiwumRSS